Nyttigare i vardagen

Effektivisera dina yogapass med rätt utrustning

Många finner sin ro och livskvalitet i yoga. Tack vare att yoga är en snäll träningsform som fokuserar mycket på andning och närvaro med den egna kroppen så passar yoga de flesta, oavsett kön, ålder och kroppsform.

Gör din yoga mer effektiv

Det är lätt att hamna i vanan att utföra sina träningspass på samma sätt året runt, men variation är viktigt när det kommer till träning, så att kroppen inte vänjer sig vid träningen och slutar reagera på den. Det är också viktigt att man utför träningen på ett sätt som är effektivt, vilket även gäller när det kommer till yoga. Om man är duktig och lägger ner tid regelbundet på att utföra sina yogapass så vill man ju att de ska vara effektiva. Gör så här för att göra dina yogapass mer effektiva:

  • Använd bra utrustning. När man utför yoga bör man använda sig av bra redskap, som yogamattor och yogabälten. Det hittar du hos Nyttadesign som har det mesta för yogapasset.
  • Var mer närvarande. Att utföra yoga handlar mycket om en psykisk närvaro och att tänka på alla övningar och andetag man tar. För att yogaövningarna ska göra mer nytta är det därför viktigt att du är så närvarande som möjligt.
  • Yoga mer ute. All träning man gör är alltid bäst att göra ute. Passa på när det är en frisk vår-, sommar- eller höstdag och gå ut i stadsparken eller skogen och gör dina yogapass. Frisk luft och fågelkvitter är en fin kombination ihop med yoga.
bard